Omid Scobie ja Carolyn Durandi poolt kirjutatud raamat on mitteametlik biograafia, ehk siis selle tegemisel suhtlesid autorid väidetavalt kuningliku perekonna siseringi kuuluvate inimestega.

Raamat kirjutab, et Harry oli pettunud kuninglikes kohustustes, mida temale ja Meghnile määrati. Nad tundsid ennast õukonnas kui teisejärgulised. Meghan ja Harry soovisid samuti saada enda esindust Windsdori lossi, kuid nende palvele vastati eitavalt.

Paar tundis, et just nemad on kuningliku perekonna kuulsuse maailmas uuele tasemele viinud, kuid teiste kadedus ei lubanud neil kõiki ideid teoks teha.

Samuti oleks paar soovinud ise valida projekte, millega tegeleda, kuid nad pidid alati arvestama Charlesi ja Williami tegevustega, et need omavahel ei kattuks.

Meghan tundis, et ta oli kuninglikule perekonnale andnud kogu oma elu, kuid isegi sellest ei piisanud.

Raamat kirjutab ka seda, et suhe printside vahel hakkas kiiva kiskuma pärast seda, kui Harry Meghaniga abielluda otsustas.

Lõpuks saigi paaril teisejärgulisena kohtlemisest villand ja nad otsustasid USAsse kolida ning kuninglike kohustuste täitmisest loobuda.

Praegu elavad Harry ja Meghan Los Angeleses, nende viimane avalik üritus toimus märtsis.