Meghan, kes hiljuti tähistas oma 37. sünnipäeva, ütles, et tal on oma isa käitumise ja väljaütlemiste tõttu väga häbi. Markle lisas, et pidevad tülid isaga teevad talle ka palju haiget.

Väljaanne The Sunday Mirror aga vahendab, et Thomas Markle on kalendris paar kuupäeva tütre jaoks vabaks teinud. Meghan näeb samuti vaeva, et enda tihedasse kalendrisse reis Ameerikasse ära mahutada. Kindlasti toimub kohtumine aga väga salajases kohas, millest ei räägita kellelegi.

Üks allikas ütles väljaandele The Sunday Times, et Meghan ja Harry mõtlevad pidevalt selle üle, kuidas Meghan saaks oma isaga sõjakirve maha matta. Kindlasti pole lahendus suhete katkestamine ja teineteise ignoreerimine või üksteise pihta pori loopimine.

Räägitakse ka seda, et Buckinghami palees on maha peetud juba kolm koosolekut Meghani ja tema isa tüli teemal. Tüli kahjustab ka kuningliku perekonna mainet. Keegi pole sellest vaimustuses.

Thomas Markle on öelnud, et kuninglik perekond väldib teda. Ta leiab, et Meghanit üritatakse tema elust ära võtta. Thomas Markle ei käinud ka kuninglikus pulmas. Ta vabandas end viimasel hetkel tervisemurede tõttu välja.

Allikas: thesun.co.uk