Printsess käis pärast lahutust kohtamas kaitseametnik Barry Mannakeega, ragbi legendi Will Carlinguga ja kuningliku ratsutamisjuhendaja James Hewittiga, lisaks sellele oli tal kahe aasta pikkune suhe südame kirurgi Hasnat Khan, mis algas aastal 1995.

Kuigi ta ise kutsus Hasnatit "Härra imeliseks" ja Diana isegi kaalus temaga abiellumist, ta seda siiski ei teinud ja kuninglik ekspert Ingrid Stewart avaldab nüüd, et sellel oli ka südantlõhestav põhjus.

Ajakirja Majesty peatoimetaja arutas seda teemat printsess Dianaga aastal 1997 ja rääkis Daily Mailile: "Me arutasime, et kas ta abiellub veel kunagi uuesti. Ta rääkis, et tema poeg Harry sooviks endale väikest venda või õde, sest ta ei soovi pesamuna olla. Aga ta ütles alati Harryle, et need asjad on keerulised, just sellepärast, et Diana ei olnud abielus. Ta ütles, et ta ise väga tahaks veel lapsi saada ja ei ei taha elu lõpuni vallaline olla, aga poeg Williamil oli ema suhtes teine ettekujutis. William ei soovinud oma ema jagada."

Intervjuu tehti enne, kui Diana mõtted Hasnatiga abiellumisest avalikuks tulid. Kuninglik ekspert jätkab: "Samal ajal olid tal juba mõtted Hasnatiga abiellumisest peas keerlemas, kuid ta ei rääkinud isegi mulle nendest. Me vahel arutasime, millist meest Diana oma ellu vajaks ja ma soovitasin talle suure varaga noort ameeriklast."

Arvatakse siiani, et Hasnat Khan oli Diana "elu armastus" ja printsess külastas isegi ta pere Pakistanis. Kardioloog ei ole pärast Diana surma nende suhtest rääkinud, ega ka avaldanud ühtegi intiimset detaili nende koos oldud ajast.

Levivad ka arvamused, et printsess Diana soovis suhte hoopiski ära lõpetada 1997. aasta juunikuus. Diana suri autoõnnetuses sama aasta augustikuus.