Hetkel teatakse, millal ja mis kell Archie sündis. Sellega aga suures osas teave piirdub. Tavaliselt lisatakse sünnitunnistusele nimekiri konsultantidest, kes sündimise juures kuidagi abiks olid. Sünnitunnistusele lisatakse ka haigla nimi, kus maimuke ilmale tuli. Harry ja Meghan otsustasid, et Archie sünnitunnistusele seda ei tule.

Arvatakse, et sünnitunnistust ei tehta avalikuks, sest meditsiinilise personali nimesid ja täpset sünnikohta soovitakse saladuses hoida. Kas see üldse kunagi avalikkuse ette tuleb, seda näitab aeg.

Arvatakse, et Meghan käis sünnitamas Londonis asuvas Portlandi haiglas olenemata sellest, et naise esialgne plaan oli laps ilmale tuua kodus. Portlandi haiglas tuleb sünnituse eest välja käia 15 000 – 20 000 naela.

Harry ja Meghani otsus erineb palustki Cambridge’i hertsoginna Catherine’i ja tema mehe Williami otsusest, kelle kõik kolm last on ilmale tulnud Londonis St Mary haigla prestiižes Lindo tiivas. Kusjuures Lindo tiib on populaarne sünnituskoht eelkõige kuulsate ja rikaste seas. Üks öö privaatses palatis maksab lausa 7500 naela.