Kui Sussexi hertsog jõudis Sheffieldi lastehaiglasse, ootasid rahvamassid teda juba pikisilmi ja prints võeti vastu rõõmuhüüetega, vahendab Mirror. Sisse jõudes asus ta aga kohesel lastega suhtlema ja mängima, niisiis levis laste kilkamine ja naer mööda haigla koridore.

Prints Harry sattus aga segadusse, kui talle näidati pilte oma emast seda sama haiglat külastamas 30 aastat tagasi. Printsess Diana, üleni punases riietuses vestleb fotol haiglatöötajate ja ühe vastsündinud beebi emaga. Harry naeratas samal ajal kui ta fotosid uuris. Seejärel pani mees ka oma allkirja külalisteraamatusse - ikka sellesse samasse, kuhu oli oma allkirja pannud ka tema ema.

34-aastane prints avas haiglas ametlikult uue osakonna, mille kogumaksumus on miljonites. Selle kõrvalt jäi tal loomulikult ka aega, et haiglale ise pil peale visata ja tutvuda sealsete lastega.

Harry tundus haiglas aega veetes õnnelik ja rahulik. Tundus, et tal tuli ka lastega suheldes isalik pool välja. Eriti lõbusalt veetis ta aega pisikese poisi Noah 'ga - Harry mängis temaga, kõditas teda ja ajas poisi kõvasti itsitama.

Sheffieldi lastehaigla oli esimene haigla kolmest, mida prints Harry lähiajal külastada kavatseb.