Kuninglike spetsialist Juliet Rieden paljastab, et kuninganna oma paljud oma kohustused pojale ja lapselapsele andnud, sest prints Williamist saab ühel päeval kuningas. Tuleviku raske koorem on aga Williami ja vanaema Elizabethi suhtele halvasti mõjunud, vahendab CheatSheet.

"William on tõesti pidanud pingutama ja palju sellest raskest koormast enda kanda võtma."

Kuninganna on Williamit koolitanud, et ta oleks troonile istumiseks valmis. Vanaema ja lapselapsevahelise suhte on see teinud "pool perekondlikuks, pool äriliseks", tunnistab kuninglikele spetsialiseerunud E!Newsi ajakirjanik.

Kuninglike asjatundjad leiavad, et ka kahe venna omavaheline tüli ei ole Elizabethile meelepärane. "Vendade üha enam lahknevad arvamused teevad ta kurvaks!"

Olenemata sellest leidub hulgaliselt fänne, kelle silmis on just kuninganna printside Harry ja Williami tüli põhjus. Alati on väidetud, et kuninganna ei sekku oma lapselaste eludesse, kuid hulga ekspertide sõnul sundis hoopis Elizabeth Harryl ja Williamil ühise fondid ja asjaajamised lahku lüüa.

Spetsialist Omid Scobie selgitab, et majapidamiste lahku löömine oli positiivne just seetõttu, et kummalgi vennal on peres väga erinevad rollid ja nii saab William kõige paremini kuninga ametile keskenduda.

Kui prints Harry ja Meghan Markle oleks lossi elama jäänud, oleks kõik vendade tegevused pidanud klappima teise omaga, kuid nüüd on mõlemal vabadus teha just seda, mida ise soovib.

Kuigi vanaema ja lapselapse suhted võivad olla segased, siis kuninglike ajaloolane Robert Lacey tõdeb, et olenemata kõigest on neil eriline side. "Williamist saab ühel päeval kuningas."

Väidetavalt on 37-aastast Williami kuningaks treenitud juba 5-aastasest peale ning ta peab oma vanaema parimaks eeskujuks.