Eile hakkas internetis levima teade, mille kohaselt Anastasia Zavorotnjuk on meie seast lahkunud, vahendab Bublik.

Sotsiaalmeedia postitusest haaras kiirelt kinni ka meedia, kes kuvatõmmist laiemalt jagama hakkas. Sealse sõnumi kohaselt suri teletäht juba 5. oktoobril ning informatsioon on 98% tõsi. Postituse teinud tundmatu sõnul on tema allikateks õed, kes samas haiglas staari eest hoolitsevad.

Kõike seda eitab aga üks teletähe esindajatest Marina Potapova. Samal seisukohal on ka Zavorotnjuki perekond, kes rõhutab fännidele, et uskuma peaks vaid ametlikku teadaannet. Artisti mänedžer Stas Hristov selgitab, et perekond ei ole valmis veel staari tervislikku seisundit kommenteerima. "Palume teletähe ja ta perekonna otsust austada."

Vaid mõned päevad tagasi lubas Hristov ise, et peagi astub armastatud täht ka ekraanidele ning publiku ette ja räägib ise ausalt ära, kuidas temaga on. Küll aga ei ole avalikustatud ühtegi kindlat kuupäeva, millal selline enneolematu sündmus toimuda võiks. Just seetõttu on fännid hakanud ise mõistatama, milline olukord tegelikult on.

Algse informatsiooni kohaselt on Zavorotnjukil ajukasvaja, mida opereerida ei ole võimalik. Arstid ennustasid naisele elu vaid loetud päevadeks, kuid praeguseks on ta seda mitmekordselt ületanud.