Kui täna hommikul ilmsiks tulnud uudis vastab tõele, on kuninglikul paaril saabuvad kevadel käed-jalad tööd täis. Kuulduste kohaselt ootab kuninglik paar identseid kaksikuid, mõlemad tüdrukud.

"Kate ja William olid uudist kuuldes šokeeritud," rääkis kuninglikule paarile lähedane allikas ajakirjale Life & Style. Esimesed, kes paari topeltrõõmust teada said, olid hertsoginna ema Carole Middleton ja õde Pippa.

William on eelnevalt öelnud: "On fantastiline omada pisikest armsat perekonda." Kate on aga õhanud, et emaks saamine on olnud imeline kogemus.

Ehkki kuningakoda pole avalikustanud, millal hertsoginna tähtaeg olla võiks, arvatakse, et see võib jääda 2018. aasta aprilli. Ent prints William tegi viimatisel kohtumisel ühe heategevusliku organisatsiooni liikmetega märkuse, millest võib aimata, et kuninglik beebi sünnib arvatust varem.

William vestles ämmaemandaga ning tegi üsna koloriitse vihje. Kui ämmaemandad Williamit kolmanda lapse ootuse puhul õnnitlesid, sõnas prints: "Soovin teile kõike paremat, me võime kohtuda palju varem kui arvasite."