Kuningliku eksperdi sõnul on printsess Charlotte üsna poisiliku ning kange iseloomuga, mis teenis talle juba Willcocksi lasteaias välja mõjuka hüüdnime.

Kirjanik Katie Nicholl avaldas Entertainment Tonight'ile, et kuigi tema hüüdnimi on ka Lottie, siis lasteaias hakati teda kutsuma hoopis "sõdalasprintsessiks". "Mind huvitab, kas see hüüdnimi jääb talle ka pidama. Nähtavasti sai ta antud hüüdnime, sest ta on ilmselgelt printsess, kuid üsna poisilik seejuures. Ta armastab puude otsas ronida ja ta on üleüldse suur seikleja. Ta oli tuntud ka oma tulise iseloomu poolest."


Foto: Scanpix/ GEORGE ROGERS/SIPA

Koolis on printsessi ametlik nimi Charlotte Cambridge, kuid juba praegu kutsuvad teda kõik Lottie'ks, nagu teevad seda ka tema vanemad, Kate ja William.

Sellegipoolest on printsessi isal tüdrukule ka uhkem hüüdnimi pandud - Mignonette. Mignonette tuleb prantsuse keelest ja tähendab "väike, armas, õrn" või "lahke".

Prints George'i kutsuvad vanemad aga Tips'iks. Antud hüüdnimi sai alguse poisi initsiaalidest PG, mida hakati võrdlema Inglismaa tuntud tee brändiga PG.