Markle'i kooliaegne parim sõbranna Lindsay Roth meenutab, et Markle oli kindel selles, millist elu tema elada tahab, vahendab Mirror. "Tema moto oli, et valib alati õnneliku elu."

Oma kustumatu sooviga saada staariks ei väsinud Markle ka selle nimel pingutamisest, mistõttu oli motole ka kindel selgitus olemas. "Seoses sellega jäta meelde: sa mitte ei leia oma õnnelikku elu... sa lood selle ise," kirjeldab Roth noore Markle'i mõttemaailma.

2013. aastal külastas Markle Suurbritanniat, kus tunnistas raadisaatejuhile, et plaanib lõplikult Londonisse kolida. "Ta rääkis, et saa telesarjas "Suits" osaleda ainult piiratud aja ning Hollywood on tegelikult väga jõhker koht," annab Lizzie Cundy Markle'i sõnu edasi. "Ta ei olnud veel oma murdepunkti saavutanud ning ütles, et tunneks end Londonis kodusemalt."

Just selle sama vestluse käigus tunnistas siis tulevane hertsoginna Cundyle, et tahab osaleda mõnes Briti tõsielusarjas ning hakkab inglaste seast ka oma tulevast meest otsima. "Ta võttis eesmärgiks saate "Made In Chelsea" ja hakkas hoolega tööd tegema, et sinna pääseda."

Linna uuele elanikule oli ka üks kohalik noormees juba silma peale pannud, jalgpallur Ashley Cole. Äsja oma endisest naisest lahku läinud mees võttis ühendust mitme ajakirjanikuga ning palus end ja Markle'it kokku viia. Paraku oli mehel suhetes aga üsna skandaalne minevik, millest kuuldes Markle loobus ning lendas tagasi Kanadasse.

Olenemata tagasi minekust ei loobunud Markle oma unistustest ning jätkas võitlemist, et tõsielusaadetes ekraanile pääseda. Lootes saatesse pääseda, tutvus ta telenäo Adam Bidwelliga, kes oli juba Las Vegases pidutsemisest tuttav prints Harryga.