Esiteks, William ja Kate, kelle päralt on 21-toaline korter, mis laiub tervelt neljal korrusel ja sisaldab lisaks arvukatele magamistubadele ja muudele eluruumidele koguni kahte kööki. Lisaks on teada, et kuningliku kodu sisekujunduses on tunda Kate'i kätt.

Teiseks, nädala sees resideeruvad palees kuninganna Elizabeth ja prints Philip. Nädalavahetuse saabudes sõidab kuningapaar aga alati kas Windsori või Balmorali lossi. Lisaks, kõik jõulud veedab Elizabeth oma Sandringhamis asuvas kodus, kuhu kutsub pühi veetma terve perekonna.

Kolmandaks, printsess Eugenie oma värske abikaasa Jack Brooksbankiga on end sisse seadnud Kensingtoni palee territooriumil asetsevasse "kõrvalhoonesse", mis muidugi tavainimese mõistes on kõigi mugavustega häärber.

Neljandaks, Gloucesteri hertsog prints Richard ja hertsoginna Birgitte van Deurs naudivad samuti Kensingtoni palees asuvat mahukat korterit, mis paikneb otse Kate'i ja Williami kõrval.

Viiendaks, Kenti hertsog ja hertsoginna Edward ja Katharine kasutavad eluruume, mis asuvad printsess Eugenie ja Jack Brooksbanki kõrval.

Kuuendaks, Kenti hertsog prints Michael ja tema abikaasa Marie Christine on saanud enda valdusse elamise, mis paikneb täpselt printsess Diana kunagiste eluruumide ning ühtlasi Williami ja Harry lapsepõlvekodu kõrval, kus nüüd elab palee teenindav personal.