Dokumentaali "Epstein: Devil in the Darkness," produtsent ajakirjanik Melissa Cronin on täiesti veendunud, et prints Andrew allakäik on alles alguses, vahendab Fox News.

Cornin on augustis enesetapu teinud Epsteini tegevusi jälginud alates 2014. aastast ning ka tema oli just see, kes esmalt avastas, et mees oma suurepäraste sõpradega musti tegevusi varjata üritab.

Yorki hertsog on seni kindlalt väitnud, et tema Epsteini suhtlus oli lähedasest sõprusest väga kaugel. Ajakirjaniku sõnul pole 59-aastane kuninglik pressiga lihtsalt aus. "Ta ei pruugi teada oma sõpruse algust, kuid kindlasti suhtlesid nad edasi peale Epsteini alaealistega suhtlemise avalikustamist."

Hiljuti väitis Virginia Giuffre, et teda on voodisse sunnitud just prints Andrewga, mida hertsog ise karmilt eitas. Naise väidete kohaselt sunniti teda endast vanema mehega magama kolm korda, nii Londonis kui ka Epsteini privaatsel saarel.

Kuigi hertsog eitab igasuguseid kokkupuuteid alaealistega, siis ajakirjanik Cornini sõnul oli tüdrukuid Andrew voodis rohkem kui üks. "Me teame veel vähemalt ühest juhtumist, mil ta veetis aega noore naisega, kes ei olnud Virginia Giuffre," kinnitas Cornin.

"Me isiklikult rääkisime New Mexicos töötanud inimesega, kes kinnitas, et nägi, kuidas printsile seltskonnas noor tüdruk ulatati. Töötaja oli eelenevalt Giuffre'd farmis näinud, mistõttu oli kindel, et see ei ole sama naine."