Jessica Mulroney

Meghani üks parimaid sõbrannasid Jessica Mulroney, kes oli varem tuntud üksnes Kanadas (kuna ta on Kanada endise peaministri Brian Mulroney tütar), on lühikese ajaga teinud uskumatu karjäärihüppe. Pärast kuninglikus pulmas pildile jäämist on naisele lühikese ajaga kogunenud üle 300 000 Instagrami jälgija ja temast sai hiljuti ka üks Ameerika telekanali ABC hommikuprogrammi "Good Morning America" saatejuhtidest. Lisaks on Mulroney loonud oma kohtingurakenduse Bumble. Kunagi oli ta aga lihtsalt pruutkleitide salongi omanik ning jõi sõbrannaga veini nagu tavaline kolme lapse ema.

Misha Nonoo

Meghani moekunstnikust sõbranna Misha Nonoo, kes olevat Harry ja Meghani tutvumisloos lausa kosjasobitaja rollis, on meelitanud enda jälgijaks ligi 100 000 silmapaari ning tema moekollektsioonid on pidevalt läbi müüdud. Hiljuti avas naine Londoni kesklinnas omanimelise butiigi ning naudib kutseid säärastele A-kategooria üritustele nagu Met gala.

Aastal 2016. oli Misha äri aga rahalistes raskustes ning naine tunnistas, et kaalub moekunstniku karjäärist loobumist, kuna on pidevast virelemisest väsinud. Pööre toimus 2017.aastal, mil Meghan kandis tema disainitud kuulsat valget "meeste-särki" kõige esimestel kohtingufotodel Harry'ga Invictuse mängudel Torontos.

Meghan on kandnud Misha loomingut hiljemgi, kuulsaks sai näiteks must, valge alläärega plisseeritud seelik, mida hertsoginna kandis oma heategevusliku kokaraamatu esitluspeol eelmise aasta septembris. Loomulikult andis Misha sellest teada ka oma e-poes, mis tõi kaasa ennenägematu ostupalaviku. Sama juhtus ka musta kašmiirkampsuniga, mida toona juba lapseootel Meghan kandis Maroko visiidil. Pärast Meghani beebipeol pildile jäämist anti Mishale püsiv töökoht Ameerika telekanali NBC "Today show" moetoimetajana.

Daniel Martin

Meghani meigikunstnik Daniel Martini elu on pärast kuninglikku pulma drastiliselt muutunud ning teda jälgib Instagramis tänaseks 132 000 inimest. Kuningliku jumestaja igapäevatööks on A-kategooria staaride jumestamine ning eriti armastavad Martini teeneid lisaks Meghanile ka Hollywoodi täht Jessica Alba, lauljatar Demi Lovato ja modell Priyanka Chopra. Enne seda töötas Martin aga kosmeetikafirma MAC konsultandina ilutoodete kaubamajas.

Mitmetes intervjuudes on mees tunnistanud, et karjäärihüpe on olnud peadpööritav ja kõik tänu Meghanile. "See pulm asetas mind meigikunstnikuna maailmakaardile ja lennutas täiesti teise sotsiaalmeedia stratosfääri," rääkis mees, kes on tihe külaline Kensingtoni palees. Martin on ühtlasi meediale paljastanud, kuidas mitte väga ammu olid ajad, mil ükski moekunstnik ei soostunud Meghanile pidulikeks puhkudeks riideid andma, kuna ta oli Hollywoodi mõistes "mitte keegi".