Meghan võitleb pisaratega, kui kirjeldab oma katsumusi nii last oodates kui värske emana, nimetades peamiseks probleemiks avalikkuse teravat pilku, mis on teda saatnud terve Harry'ga koos oldud aja. Kui intervjueerija Tom Bradby küsib, millised on mõjud tema füüsilisele ja vaimsele tervisele, vastab Meghan, et iga naine on rasedana ja noore emana väga haavatav: "Juba ainuüksi naisterahvana on sellest küllalt. Ja kui lisada veel abikaasaks ja avaliku elu tegelaseks olemine... mitte keegi pole uurinud minult, kuidas ma toime tulen ja ennast tunnen. Mul on raske. Kulisside taga nõrkemine on minu reaalsus ja argipäev."

Intervjuu toimus dokumentaalfilmi "Harry ja Meghan: Aafrika rännak" raames, mis keskendub kuningliku paari Aafrika reisile. Eetrisse antakse see Suurbritannias eelseisval nädalavahetusel ning suure osa teemakäsitlusest moodustab Meghanile suunatud avalikkuse tähelepanu. Dokumentaalfilmi autorid toonitavad siiski, et suurem rõhk asetub siiski Harry ja Meghani heategevuslikele püüdlustele ninh süvitsi vaadeldakse ka prints Harry siiani lahendamata tundeid seoses ema printsess Diana surmaga.

Dokumentaalfilmi valmimine tuli avalikuks kõigest loetud päevad pärast seda, kui prints Harry Suurbritannia tabloididele sõja kuulutas.