"Ma tunnen oma südames, et Whitney rääkis oma tütrele selle kohta, milline inimene ma olen," kirjutab Robyn Crawfod uues memuaaris. Üledoosi surnud muusiku kõige lähedasem sõber Robyn Crawford oli emotsionaalselt investeeritud Houstoni tütresse Bobbi Kristinasse, vahendab People.

"Ma tean, kui palju see väike tüdruk oma ema armastas ning vajas," ütleb Crawfod. "See on kõik mida ta soovis ning järsku oli tema ema kadunud."

Kirjanik mäletab ka rõõmsamaid aegu, kui Bobbi Kristina esimesel sünnipäeval käis Whitney koos tütrega muusikastuudios. Aastate jooksul kasvas tütre vajadus ema tähelepanu järele, kuid narkosõltuvus viis Whitney vaid sügavamale isolatsiooni."

Whitney surma järel püüdis Crawford tema tütrega kontakti saavutada, libistades tüdruku sõpradele tema telefoninumbri. "Ma oleksin vastanud kõikidele tema küsimustele ning ma oleksin ka kuulajarolli astunud," ütleb Crawford.

Ühendus kahe inimese vahel jäi loomata.

Bobbi Kristina suri 2015. aastal 26. juulil pneumooniasse, kui tüdruk leiti teadvusetuna vannist. Tema surmale eelnes kuus kuud kunstlikku koomaseisundit. Sarnaselt tüdruku emale, oli Bobbi Kristina surm seotud narkosõltuvusega.

"Pärast uudiste kuulmist tundsin enda südant murdumas," meenutab Crawford uudiste kuulmise hetke. "Ma tundsin end tühjana. Ma tundsin nagu ta sai lõpuks ema vaid enda jaoks."

Kuigi Crawfordil puuduvad detailid, mida Whitney tema kohta tütrele ütles, tunneb kirjanik öeldut oma südames. "Ma tunnen, et Whitney rääkis minust temale."