Hiljem "Seks ja linnaga" maailmakuulsaks näitlejaks saanud Kim Cattralli päästsid aga viimase hetke jõuluostud. "Ma otsustasin minna teise lennuga, sest ma läksin Harrodsi kaubamajja, et osta emale teekannu."

"See teekann päästis mu elu, sest kui me maandusime New Yorgis lennuga, mis lendas välja 45 minutit pärast Pan Ami lendu, teatati meile, et see lend oli maha kukkunud," rääkis maailmakuulus filmitäht, kes tol ajal oli teinud juba mitmeid nimekaid rolle televisioonis ja teatris.

Bändi Sex Pistols ninamehe John Lydoni päästis kindlast surmast aga tema abikaasa aeglane pakkimine. "Ta lihtsalt ei suutnud kotti kokku panna, ning me tühistasime lennu," ütles punkrokikuningas.

Detroidist pärit legendaarse bändi Four Topsi päästis aga viimasel hetkel ümber muudetud salvestamisaeg saates "Top of the Pops". Nad lahkusid Londonist mõned tunnid hiljem teise lennuga.

Pommiplahvatuse korraldamises esitati 1991. aastal süüdistus Liibüa luureohvitserile ja Liibüa Araabia Lennuliinide turvaülemale ‘Abd al-Bāsiţ al-Miqraḩīle ning Al-Amīn Khalīfah Faḩīmah'le, Liibüa Lennuliinude kaastöötajale Maltal.

2001. aastal mõisteti ‘Abd al-Bāsiţ al-Miqraḩī pommiplahvatuse korraldamises süüdi, ning Faḩīmah õigeks.