Nekrofiiliaakt toimus möödunud nädalavahetusel, kui 48-aastane Mahdi Allah libistas end Hogan, Sullivan and Bianco matusebüroosse San Franciscos. Üks büroo töötaja tabas Allahi laiba otsas, püksid rebadel, kirjutab The Examiner.

Endine matusebüroo töötaja Allah kasutas hoonesse tungimiseks võtit. Majja sisse pääsenud, läks ta keldrisse, võttis külmutist laiba ja asetas selle põrandale.

Talle esitatakse süüdistus teadvusetu või ümbritsevat mitte tajuva inimese seksuaalset ahistamist käsitleva seadusesätte alusel.

Matusebüroo direktor Eric Bianco ütles, et Allah töötas büroo kõrval asuval parkimisplatsil autode parkijana ning et tal ei olnud aimugi, et Allahil oli maja võti. Politsei väitel on mees kodutu.

Matusebüroo omanik Steve Fujii ütles, et Allah luges palju ning on väga tark ja haritud ning et ta on kodutu omal valikul, eelistades magada Golden Gate pargis. Tal lubati elada ajutiselt matusebüroo ülemisel korrusel asuvas stuudiokorteris ning ta lasti lahti, kui ta keeldus sealt lahkumast.