Neil on sama isa, kuid Debby anti ära lastekodusse, ta ei tundnudki oma bioloogilisi vanemaid, kirjutab The Sun. 2003. aastal otsustas ta nad ikkagi üles leida. Selgus, et isa oli vahepeal uuesti abiellunud ja sellest suhtest oligi tal poeg Joe. "See oli armastus esimeses silmapilgust," kiidab naine.

Ta ütleb, et esimest korda elus tundis ta end tervikuna. "Mulle tundus, et kaks kadunud pusletükki said viimaks kokku," jätkab Debby.

Nad läksid peagi õhtust sööma ning tunnistasid teineteisele, et neil on romantilised tunded, mis enam kui õe ja venna vahel peaks olema. Juba teise kohtingu järel paarike seksis. Debby sõnutsi ei tundunud see kuidagi väär.

Järgmised kümme aastat varjasid nad suhet oma perekonna eest - nad olid kolinud neist eemale, mistõttu polnud see väga keeruline. Kuna Joe kandis ka teist perekonnanime, ei osanud tuttavad arvatagi, et nad on sugulased.

2014. aastal öeldi lõpuks perekonnale, kuidas nende omavahelise suhtega on. Hukka neid ei mõistetud. Järgneval aastal Joe ja Debby abiellusid kohalikus pulmapalees. Kuna neil erinevad perekonnanimed, ei osatud ka seal kokku viia, et nad õde ja vend. Siiani pole nende abielu ka ametlikult tühistatud.