Fox News kirjutab, et 11-aastane Spencer Kline elab Chicago lähistel ja oli parajasti sõpradega kelgutamas. Tema kodukandis oli sadanud maha selle talve esimene korralik lumekord.

Ühe posti juures mõtles Spencer, et võiks ju proovida, mis juhtub, kui seda keelega katsuda. Ta oli näinud filmi "A Christmas Story", kus seda tehakse. Spencer arvas, et ega reaalses elus midagi hullu juhtu: vaevalt, et kinni jääb. Loomulikult läks teisiti. Keel külmus posti külge.

Poisi sõbrad tormasid naabruses asuvate majade poole, taheti kellegi käest küsida kuuma vett, et saaks keele lahti sulatada. Samal ajal kutsuti ka kiirabi. Spencer oli aga nii närvis, et lõpuks tõmbas ta keele ise lahti, verepritsmed olid muidugi järel. Meedikud vaatasid ta üle. Keel paraneb, ent ka poiss ise tunnistab nüüd, et see oli suur rumalus ja ta loodab, et teised lapsed nii ei tee.

Kahjuks on taolisi juhtumeid olnud viimastel aastatel ka Eestis. Näiteks 2016. hakul kirjutas Maaleht, et Jõhvis nägi üks inimene poissi, kes seisis kahtlaselt tardunult tänavavalgustuse posti taga. "Jõudes lähemale märkasime, et ta oli katsetanud nn "kõigi lapsepõlve lollust" ning pannud oma keele vastu posti. See vaatepilt oli äärmiselt kohutav."