Juba märtsis kirjutasid Eesti väljaanded, et Briti poissmeestel on Tallinna vastu huvi kadumas. Kui veel mõni aasta tagasi saabus Ryanairi ja EasyJetiga Tallinna kuni kakskümmend umbes kümneliikmelist rühma korraga, siis praegu on hea, kui suvel keskmiselt viis nädalavahetuse kohta tuleb. Poissmehed on lihtsalt asunud vallutama järgmist Balti riiki, Lätit.

The Daily Mail kajastab, kuidas Briti poissmeeste meeliskohaks on kujunenud odavate hindadega Riia. Riia on esimene riik, kellel on spetsiaalne inglise keelt oskav politseiüksus, kes tegeleb vandaalitsevate poissmeestega. "Me tervitame soojalt oma turiste, kuid me peame oma iidset linna kaitsma. Mõned poissmehed käituvad purjus peaga väga tülgastavalt. Olukord läks nii hulluks, et vandaalitseti vanalinnas, urineeriti Vabadussamba peale ja palju muud," räägib politseiüksuslane.

Briti poissmehi ei oota Riias ainult meelakkumine, ilusad naised ja odav alkohol. Nad on ilusate naiste ja kavalate varaste sihtgrupp. Poissmehed hoiatavad teisi: "Esimene õhtu oli fantastiline, kuid järgmisel päeval vedasid kaks naisterahvast meid sõbraga klubist välja ning varastasid meilt 400 Inglise naela." "Minu joogi sisse pandi narkootilist ainet ning hommikuks oli minu pangakontolt varastatud ligi 2000 Inglise naela," lisab kolmas ohver.