35-aastased Thomas ja Coleen postitasid sotsiaalmeediasse pilte koos delfiinidega poseerides, kokteilipidudel basseini ääres jooki limpsides, aga ka luksusjahtidel mööda maailma sõites, kirjutab Mirror.

Paarike kulutas üle 10 000 inglise naela ühe puhkusreisiga, kuigi Coleen töötas osalise ajaga Matalani riidepoes ning Thomas on töötu juba 2008. aastast.

Politsei jälitas paari seoses laiema narkovõrgu püüdmisega, operatsioon kandis nime Harness. Kohtus esitleti Campellide elustiili: ekstravagantsed reisid Cancuni, Gran Canariale ja Bulgaariasse, aga ka BMW, Audi ja Mercedese ostmised. Mees nimelt ostis endale 6.3-liitrise mootoriga, 42 000 naela maksnud Mercedes AMG, naine aga musta BMW X5-i personaliseeritud numbrimägiga 16 500 naela eest.

Paar käis disainerriietes ja ostis kalleid juveele ning tegi 60 000-naelase laienduse oma kodule Manchesteris. Cancunis maksid nad sularahas 10 000 naela reisieest, mis hõlmas äriklassis lendamist ja 5-tärni hotellis ööbimist koos lastega.

Campellid tunnistasid, et kasutasid kriminaalsel teel teenitud raha selleks kõigeks. Mehele määrati 2-aastane vangistus, naisele 16 kuud.