Uuring näitas, et 80 protsenti briti meestest isegi ei tea, mis eelmäng on, ajades selle segamini spordi, arvutimängu ja rõivaesemega.

Ananova teatel viis Beau Blue küsitluse läbi 10 000 17-70-aastase mehe ja naise hulgas.

Kampaanias osalenud Jordan ütles, et tulemused olid nii šokeerivad, et isegi tema oli üllatunud. “Seks ilm eelmänguta on kui röstsai ilma võita ja ometi arvavad selle riigi elanikud, et neil õnnestub selleta läbi ajada,” kommenteeris ta.

Mehed hindasid oma tehnikat ise väga kõrgelt: 70 protsenti neist andis oma oskustele kümnepunktilisel skaalal hindeks üheksa.

Naised ei olnud sellega sugugi päri, andes meestele hindeks vaid kuus ja enesele veelgi madalamad viis palli.

Küsitlus näitas ka, et homod ja lesbid on eelmängu kuningad ja kuningannad, kulutades sellele tegevusele 25 minutit keskmisest rohkem aega.

Uuring näitas ka, et raamatupidajad kujutavad eelmängule kõige rohkem aega - keskmiselt 40 minutit. Poemüüjatel kulub selleks alla kahe minuti.

Küsitlus tõi välja ka soolised iseärasused: 84 protsenti meestest eelistab täismahulist seksi, 62 protsenti naistest aga eelmängu.

Nii mehed kui naised armastavad seksimänguasju, kuid vaid 23 protsenti meestest tunnistas, et on midagi sellist ostnud. Naiste hulgas oli see näitaja 63 protsenti.