The People kirjutab, et naine töötab politseis juba 2007. aastast ning tal on kaks last. Neist üks mehega, kelle eluküünla ta soovis kustutada.

Tegelikult oli paar juba pikemat aega eraldi elanud, aga lahutust polnud veel vormistatud. Naisel tuli aga mõte mehest lahti saada, lisaks soovis ta, et palgamõrtsukas tapaks ühe neiu. Mis viimast mehega seob, pole polisei avalikustanud.

Valerie lootis, et tema praegusel poiss-sõbral on piisavalt tutvusi, et sobiv palgamõrtsukas leida. Ta võttis pangast välja 7000 dollarit ja andis selle oma kutile. Viimane väitis peagi, et leidis kurjategija, kes mõrvad ellu viiks.

Tegelikkus aga oli see, et poiss-sõber hakkas kartma ning pöördus FBI poole. Et piisavalt tõendeid koguda, jätkati näitemänguga. Mai keskel lavastas FBI isegi mõned pildid, kus näha, et abikaasa on surnud.

Kui Valerie väidetavast surmast kuulis, olevat ta isegi üritanud teeselda, et nutab. Tegelikult rõõmustas ta kogu südamest.

Nüüdseks on politsei naise vahi alla võtnud ja ilmselt saab ta oma plaani üle pikalt hoopis trellide taga teoritiseerida.