Nende seksistseen ühes Detroidi autotehases on üks kõigi aegade realistlikumaid — tänu Brittany uskumatult väljendusrikkale “seksinäole”, kirjutas The Sun.

Paljastusi on stseenis iseenesest vähe. Me näeme push-up rinnahoidjat, tükikest reit ülalpool sukaserva — ja Brittany pilkuköitvat ilmet.

“See on veidi piinlik. Küllap oli Alexi seksinägu tehases minu tolle hetke seksinägu,” tunnistas staar ise.

20-aastane Eminem peaks seda teadma. Kuulujutud tema lühiajalisest armuloost kaastaariga on varjutanud tema taasühinemist Brittanyt väliselt meenutava abikaasa Kimberly Ann Scottiga.

Räppar — kodanikunimega Marshall Mathers III — on kõike eitanud, aga Brittany sõnul vastavad kuulujutud tõele. Neiu ütles vestlussaate juhile David Lettermanile, et kuuldused olid tõesed, aga enam ei ole. Tema tagasihoidlikkus on mõistetav, kuna neiu ise tunnistas, et ei taha lõpetada ühes Eminemi lauludes.

Eminem nuhtles valuliku lahutuse ajal laulusõnadega oma tütre Hailie 27-aastast ema Kimi. Ka Kim hoiab suu kinni, aga sõprade sõnul ei tasu Brittanyl talle jalgu jääda. Väidetavalt olevat asjast emale rääkinud seitsmeaastane Hailie. Tüdruk ütles emale, et oli Brittanyga voodis, kui isa koju tuli ja koos nendega ühes voodis magama jäi.

Kim olevat väidetavalt olnud raevus ja röökinud Marshalli peale, et too tolle rämpsuga nende tütrega ühes voodis oli. Kui Kim oleks nad ühest voodist tabanud, oleks läinud verevalamiseks.

Brittany uus sõber on Ashton Kutcher, Ühendriikide teismeliste kultusfilmi “Dude, Where’s My Car?” staar.