Local kirjutab, et mees osales Stockholmis ühel peol, mida peeti kohaliku loomaaia akvaariumis. Asutuse juht Jonas Wahlström kirjeldas, et 70ndates mees pidi pidama kõne ja selle tarbeks läks veidi kõrgema koha peale ja ronis ühe kivi otsa. Sealsamas oli ka klaas, mis eraldas inimesi krokodillidest. Hooletult suutis mees aga oma käe sellele toetada nii, et oli krokodillidele otsesõnu haardeulatuses. Wahlström jõudis veel hõigata, et mees oma käe ära võtaks, kuid oli juba hilja. Krokodill hammustas ohvrit käest.

Õnneks taganes krokodill kohe ja kohalviibijad tõttasid appi. Mehel oli veel käsi otsas, kuid vigastused oli ülirasked ning verd voolas. Õnneks olid kohapeal piduliste seas mitmed arstid, kes üritasid verejooksu oma vöödega peatada. Peagi jõudsid kohale meedikud, kes viisid ohvri haiglasse. Tema seisundi kohta on teada vaid see, et ta on küll elus, end vigastused on rängad.

Wahlström rõhutas, et ohutusreeglid tehakse veel karmimaks ja piiratakse inimeste ligipääsu. Ta rõhutas, et krokodillid on seal olnud pea 40 aastat, ent siiani pole õnnetusi juhtunud. "Samas, kui ka kulub nii palju aega, et õnnetus juhtuks, peame tegema kõik, et see oleks edaspidi võimatu."

Kuuba krokodillid võivad kasvada kuni 4,5 meetri pikkuseks ning elada üle 60 eluaasta. 1981. aastal toodi kaks noort krokodilli Stockholmi Moskva loomaaiast. Viimati mainitud loomaaeda oli need annetanud kosmonaut, kes oli krokodillid omakorda saanud kingiks Kuuba liidrilt Fidel Castrolt.