34-aastane ukrainlanna veedab iga päev tunde, et oma lopsakaid blonde lokke hooldada ning kasutab selleks nii looduslikke kui professionaalseid juuksehooldustooteid. Ta peseb pead vaid korra nädalas, kammib juukseid kaks korda päevas, et vältida sasipundarde tekkimist, ja kärbib juukseotsi iga kuue kuu tagant. Tema enda sõnutsi ei valmista maani karvkate talle mingit ebamugavust, vaid on saanud hoopis tõhusaks sissetulekuallikaks — sotsiaalmeedia mõjutajana on Alena lühikese ajaga kogunud peaaegu 14 000 fänni ning sätib oma kiharaid piltidele tihtipeale üsnagi veidralt, vahel lausa kõhedalt. Nagu näiteks see siin:

Lisaks hüppeliselt kasvanud sotsiaalmeediamenukusele on Alena saanud ohtralt perversset tähelepanu inimestelt, kes kummalisel kombel soovivad tema juukseid nuusutada. Soovitakse rännata kohale lausa igast ilmakaarest, et Alena imelist ehet oma käega katsuda. Kõigile ettepanekutele vastab kaunitar sõbralikult, kuid eitavalt. Tema sõnutsi on juuste eksponeerimise eesmärgiks nautida endale looduse poolt kingitud ilu. Alena elab õpetussõnade järgi, mis temaga juba lapsepõlvest saati kaasas käivad: pikad juuksed kaunistavad naist.

“Juba 5-aastasest peale elavad mu ema sõnad mul südames ja hinges. Minu jaoks seisneb tõeline ilunaturaalsuses, seetõttu ongi mu juuksed nii pikad, see on mu sisemaailma, mu hinge väljendus,” räägib Alena ning lisab, et lisaks virtuaalsele tähelepanule kohtab ta palju ka reaalset uudishimu. “Kui inimesed mind näevad, ei suuda nad tihtipeale oma uudishimulikke pilke ja emotsioone ohjata. See on väga meelitav, kui tullakse juurde ja kiidetakse. Armastan väga oma fänne. Minult küsitakse tihti, kas ma komistan oma juuste otsa ning mapean tunnistama, et seda tõesti aeg-ajalt juhtub!