Naisega tegi teleintervjuu Briti meediastaar Jodie Marsh, kes ka ise usin jõusaalifanatt, kirjutab The Daily Mail.

Šokeerivas pihtimuses räägib välimuselt malbest blondiinist Hämmastava Hulki mõõtu sirgunud Armstrong, et soo vahetamine tal kindlasti plaanis ei olnud, kuid musklite nimel ei taibanud ta steroidide kasutamist õigel hetkel lõpetada ning nüüd peab ta ainsaks võimaluseks tagasi naiseks muutumisel samasugust hormoonravi, nagu tehakse soovahetajatele.

Praeguseks transvestiidi mulje jättev Armstrong rääkis, et kui ta soovis jõulisi käsi ja kitsaid puusi, ei mõelnud ta, et see teda mehelikuks teeb. Nüüd on tal aga lisaks mehelikule kehale ka mehelik karvakasv, madal hääl, akne ning kõigele lisaks on tema suguelundidki mehelikuks muundumas ehk tema kliitorist on kasvanud pöiapikkune peenis. 2See näeb välja nagu peenis, isegi eesnaha saab pealt ära rullida," kirjeldas ta saates. Ka ei ole tal enam naiselikke rindu, mida ta enda sõnul aga väga ei igatsegi.

Siiski on ta rõõmsameelne ega mõtlegi n-ö meheks hakata - selle asemel on ta leidnud endale uue harrastuse drag queen show'des ehk astub nüüd üles transvestiidietendustes.