Emma usub veel praegugi, et tema magu on vaid golfipalli suurune ning see lubab tal süüa väga väikeseid toidukoguseid. Naise kaal on kahanenud ning rõivanumbrit 46 kandnud naine mahub täna 36 number riietesse.

"See võib kõlada veidralt, kuid minu puhul selline hüpnoos tõesti aitas. Ravile läheneti holistiliselt, uuriti minu suhtumist sööki ja toitumisharjumusi. Samuti motiveeriti mind sportima," räägib naine väljaandele Telegraph.

Emma kosus pärast sünnitamist ning 82-kilogrammine kehakaal talle rõõmu ei valmistanud. Erinevad salenduskuurid ja -tabletid teda ei aidanud.

Hüpnoterapeut Russell Hemmings ravis Eveleigh-Andertoni kognitiivse teraapia ning hüpnoteraapiaga. Naist õpetati muuhulgas toitu teistmoodi suhtuma ja erinevate isudega toime tulema.

Eveleigh-Anderton kulutas teraapiale umbes 1200 eurot. Maovähenduslõikus oleks talle maksma läinud aga üle 8600 euro. "Teraapias käimine oli nagu lõikusel käimine. Olin lihtsalt operatsioonilaua asemel psühholoogi juures pikali," räägib Emma.

Eveleigh-Andertoni sõnul mõjus ravi talle juba esimesel korral, teisel korral suutis ta oma söömist juba täielikult kontrollida.
"Ma olen nagu uus inimene. Mu kõht saab kiiremini täis ja söön palju vähem. Tunnen end pärast 25 kilogrammi kaotamist enesekindlamalt ja rõõmsamalt. Olen enda tütrele hea eeskuju," usub ta.

Emma sõnul nautis ta väga ka uute rõivaste ostmist, sest kogu garderoob vajas uuendamist. Ka hüpnoterapeuti reaktsioon oli tore: Russell Hemmings ei tundnud oma salenenud klienti ära, kui nad pool aastat hiljem kohtusid.
Selline nägi Emma välja ENNE ja selline näeb välja ta NÜÜD.