Esikohal on 23aastane Briti näitleja, muusik ja modell Robert Pattinson, kes on saanud ka ajakirja People poolt läinud aastal seksikaima mehe tiitli. Huvilistele nii palju, et Pattinson on vaba ja vallaline.

Teisel kohal 46aastane Johnny Depp, kellel on lauljatar Vanessa Paradisiga kaks last ja õige pea näeb teda filmis "Alice Imedemaal". Kolmandaks nimetati 40aastane Hugh Jackman, kes samuti vallutanud kõikvõimalikud seksikuse edetabelid.

Mõistagi ei puudu edetabelist vutiäss David Beckham (34) ja Angelina Jolie kuulus mees ja kuue lapse isa Brad Pitt (45). Kuues oli 21aastane laulja ja näitleja Zac Efron, kes alustas oma karjääriga viis aastat tagasi.

Seitsmendaks hääletati näitleja George Clooney (48), kaheksandaks tuli "Gossip Girli" kangelane Chace Craford (24). Muusik Justin Timberlake (28), kes käib seksika Jessica Bieliga on edetabelis üheksas. Kümnes on Briti näitleja Colin Frith (48), keda näeb moeguru Tom Fordi vändatud gay-filmis "A Single Man".

Hurmur Endrique Iglesias (34) oli viieteistkümnes, Batmani osatäitja Christian Bale (35) jäi kahekümne üheksandaks ning James Bondi kangelane Danile Craig (41) sai alles 31. koha.