Jordan Jamesil on olnud üle viiekümne huuletäiteoperatsiooni, ta on tätoveerinud enda kulme, süstinud Botoxit igasse ruutsentimeetrisse oma näol ning on lasereemaldusega karvadest lahti saanud.

"Ma armastan Kimi juures kõike. Ta on kõige ilusam naine maailmas. Ta nahk on täiuslik, ta juuksed, kõik on täiuslik," hõiskas 23-aastane Manchesterist pärit Jordan.


"Ma olen huulte täitmisest sõltuvuses. Mida suurem, seda parem! Ma pole kunagi oma elus tundnud end ilusamana, kui praegu. Ma naeran, kui inimesed ütlevad mulle, et ma näen välja võlts või justkui plastikust. Kas nad tõesti arvavad, et ma taotlen naturaalset välimust? Kui jah, siis ma oleksin ammu oma raha tagasi küsinud," seletab mees.

Üks kord huuli täitmas käia maksab umbes 350 naela. Ta on samuti põsesarnu kõrgemale tõstnud ja lasknud süstida Botoxit silmadesse, kulmudesse ja otsaette. Järgmisena võtab ta ette ninaoperatsiooni.

"Kui ma kuulen uuest protseduurist, pean seda kohe proovima. Ma käin ilukliinikus nii tihti, et ma saan juba allahindlust. Ning jah, ma laenan raha ka oma perekonnalt, kuid ma teen ka kõvasti tööd!"


"Ma töötan meigikunstnikuna ja ma kasvasin üles ainult oma emaga, kes oli alati valmis viimse sendi kulutama, kui endale miskit tahtis. Ning nüüd ongi nii, et kui ma midagi tahan, siis ma saan selle. Mu emale meeldib samuti mulle asju osta ja ma olen selle eest tänulik. Ma olen ka pisut ära hellitatud, pean tunnistama," räägib Jordan.

Mees lisab, et kogu tema väljanägemine peabki šokeerima ja talle meeldib tähelepanu ning see, kui inimesed teda vahivad. Talle meeldib isegi see, kui inimesed teda vihkavad.