Naine külastas hiljuti Ameerika jutusaadet "The Maury show" ja rääkis seal lähemalt oma tulevikuplaanidest.

"Ma olen mustanahaline. See on minu rass. Ma ei jõua ära oodata Aafrikasse reisimist, seal pidi väga hea toit olema. Tegelikult on parem olla mustanahaline, seespool tunnen ennast lihtsalt nii paremini," sõnas Martina.

"Ma olen uhke musta naha omanik. Kui see hakkab hääbuma, siis ma lihtsat palun endale veel süste teha," lisas gigantse büstiga modell.

Martina tõdes, et tal on veel palju õppida ja on umbes 80 protsendi ulatuses mustanahaline. Paljud on süüdistanud Martinat rassismis, kuid naine ei ole sellega päri.

"Ma ei taha kedagi solvata. Ma tean, et mõned tunnevad ennast ohustatuna, kuid see ei ole mu soov. Ma teen seda enda pärast ja räägin sellest ainult inimestega, kes ise tahavad selle kohta midagi teada saada," põhjendas Big.

Naine läks esimest korda noa alla 2012. aastal, enda sõnul soovis ta välja näha nagu Barbie nukk, aga ainult rohkem kurvikam.

Martina kihlatu Micheal on ise ka alustanud melaniinisüstidega. Mees kavatseb samuti rassi vahetada, ta on veel naise stilist ja mänedžer.

Tulevikus on naisel kindel plaan oma rinnapartiid veelgi suurendada, tal jääb maailma suurima rinnapartii rekordist vaid natukene puudu.

"Mul saavad olema maailma kõige suuremad rinnad ja ma pääsen Guinessi rekordite raamatusse," on naine tuleviku suhtes enesekindel.