The Sun kirjutab, et naine peab just seda mudelit juba viis aastat oma elu armastuseks. "Ta on väga kauni ehitusega ja atraktiivne lennuk." Michele kutsub seda lennukit isegi hellitavalt "Schatziks", mis saksa keeles tähendab armsakest.

Tõsi, erinevalt tavalisest suhtest ei saa Michele kallimaga koos palju aega veeta. Kui ta aga kuskil reisib, üritab ta enne kontrollida, et lend toimuks just selle lennukimudeliga. Kord elus on tal olnud võimalus taolist lennukit ka angaaris vaatamas käia ja muidugi seda katsuda.

Lisaks on naisel kodus kvaliteetne väike mudel antud lennukist, ta on ostnud ka erinevaid varuosasid. Oma mudellennuki kohta viitas ta, et neil on armas suhe ja ta võtab lennuki öösel kaissu.

Praeguse kirjelduse põhjal võib paista, et naine on vaimsete probleemidega või lihtsalt loo välja mõelnud, et tähelepanu saada. Tegelik põhjus on aga hoopis meditsiiniline. Nimelt vaevab teda objektofiilia ehk ta on võetud sisse asjadest. Termini objektofiilia autoriks on Rootsist pärit Eija-Ritta Eklof, kes ise abiellus aastal 1979 Berliini müüriga ja tema nimeks sai Eija-Ritta Eklof Berliner-Mauer. Viimastest aastatest on teada ka juhtumeid inimestest, kes abiellund oma telefoniga.

Michele suur unistus on see, et ta saaks kunagi endale päris oma täissuuruses Boeing 737-800, millega siis abielluda ning koos angaaris elada.