Video tegid Nolin ja tema tollane abikaasa Greg Fahlman 1990. aastatel vahetult pärast Nolini esimest rinnaproteeside paigaldamist, ütles näitlejanna pressiesindaja Jerry Shandrew.

Shandrew ütles, et linti võis levitada naine, kellega Fahlman kunagi abielus oli, ning ta võis leida selle videomakist, edastab E-Online.

“Gena ja Greg elavad lahus, aga nad ei ole ametlikult lahutatud,” ütles ta New York Postile. “Nad on väga head sõbrad. Neil on ühine laps.”

Londoni News of the World kirjutas, et lint näitab Nolinit reageerimas Fahlmani korraldustele: võtta seljast rinnahoidja ning soostuda nii- ja naasuguste suguaktidega.

Nolin on üks paljudest kuldjuukselistest võrgutajannadest, kelle magamistoavallatused on internetti sattunud. Otsa tegi lahti samuti “Rannavalvega” kuulsaks saanud Pamela Anderson 1997. aastal ning mullu novembris ühines seltskonnaga pärijanna Paris Hilton, kelle endine partner Rick Salomon pani paari vürtsika vallatlemise internetis välja.

Veebruaris pani Salomon võrku välja tasulise täies pikkuses seksuaalakti neile, kes ei ole rahul häguse tasuta versiooniga. Möödunud nädalal teatas Salomon, et toob pornofilmide vahendaja Red Light District Video kaudu välja kaheksa minutit pikema versioon, mille pealkiri on “One Night in Paris”.