The Sun kirjutab, et Gail tutvus Instagramis David Williamsi nimelise mehega, kes väitis, et on pärit Texasest. Mees ütles, et ta naine suri mõne aja eest ning ta kasvatab üksi kahte poega.

Paar suhtles omavahel üle viie kuu. Selle ajal jooksul vahetati Whatsappis tuhandeid sõnumeid. Depressiivne ja üksik Gail saatis mehele endast ka alastipilte.

Veebiromanss aga võttis ootamatu pöörde, kui mees hakkas raha küsima. Esiti naine laenaski talle raha, ta arvas, et küllap selle tagasi saab. Ühel hetkel naisele aitas, ta vastas eitavalt.

Seejärel saatis mees talle sõnumi, kus ütles, et temaga ei tasu jamada. "Sul on vaid tund aega! Kui segad sellesse politsei, saavad kõik teada, mida oled teinud. Saadan pildid nii uudisteväljaannetele kui su mehele."

Elus on palju näiteid, kus naised lähevad taolise skeemiga kaasa, kartes muidu oma abielu purustada. Ent Gail otsustas hoopis politseisse pöörduda, ühtlasi tuli tal oma mehele kõik ära rääkida.

Politsei uurib juhtunu tagamaid, veel pole teada, kes tegelikult varikonto taga on. Gaili abikaasa Simon oli muidugi pahane, aga suutis oma naisele andestada. Gail loodab, et tema lugu on hoiatavaks näiteks neile, kes online-suhtluse osas liiga usaldavad.