Romanova kirjeldas, kuidas ta oli noorena ülekaalus ning pärast supervormi saavutamist heideti talle pidevalt ette, et tal pole suuri rindu. Seetõttu otsustas lauljatar lasta neid suurendada, kuid ta ei teadnud, et ta on juba 16. nädalat rase.

Kuus tuhat eurot maksnud operatsiooni käigus pandi naine üldnarkoosi alla ning kogu protseduur kestis mitu tundi. "Ma ei unusta seda päeva mitte kunagi. Kui arstid ütlesid, et ma saan emaks ning loode on juba üle nelja kuu vana... ma olin sõnatu," meenutab Romanova ning ta tunnistab, et antud teema on tema jaoks endiselt väga tundlik.

Naine kartis, et operatsioon on mõjunud väga halvasti lootele. Samuti tunnistab ta, et ta polnud valmis emaks saama, sest ta oli veel sündimata lapse isast läinud täpselt enne operatsiooni lahku. "Ma nutsin lakkamatult mitu päeva. Ma olin täiesti meeleheites," lisab ta.

Siiski lootis Romanova parimat ning mitmed uuringud kinnitasid, et vaatamata raskele operatsioonile, on tema lootega kõik korras. Pisike beebi Martin sündis eelmise aasta juulikuus.