"Tom Cruise on megastaar ja erutab oma "Võimatu missiooni" promotuuriga suuri fännihorde," ütles Paramounti pressiesindaja Huffington Postile. "Ainsad inimesed, kellele maksti, olid tantsijad, kes ürituse toimumispaiga ees tantsisid."

First Post Bollywood väitis aga, et 200 või enamale inimesele maksti Mumbais 150 ruupiat ehk veidi üle kahe euro, et need näitleja ümber rõõmsate nägudega oleksid.

"Tom kes? Ma ei tea, kes ta on või mida ta teeb," rääkis üks palgatud naerataja First Post Bollywoodile. "Meile öeldi, et me kella üheks siia tuleksime ja ootaksime võõramaalasest VIP-i, kes lennuvälja väravatest välja tuleb. Keegi meist ei tea, kes Tom on. Meile oli korraldatud siin buffet' laud ning kõikidele maksti 150 ruupiat. Me teeme seda teleshowde jaoks ja teiste selliste ürituste jaoks, kus on vaja rahvamassi näidata."

Kas lugu tuleb tuttav ette? Publiku toimetusele meenutab see igatahes eelmisi riigikoguvalimisi, kui ETV stuudiosse oli valimisdebatti kuulama palutud professionaalsed peavangutajad. Seda, kas peavangutajad ka mingit tasu kõva vangutamise eest said, pole Publikul teada.