The Sun kirjutab, et Liliana del Carmen Campos Puellot nimetatakse nüüd Colombia kõige kuulsamaks seksiärikaks. Ta teenis miljoneid dollareid sellega, et vahendas sadu noori tüdrukuid rikkuritele.

Prokuratuuri teatel kupeldas ta neiusid näiteks poliitikutele ja meelelahutustähtedele. Campos Puello, kes tuntud ka kui madaam, vahistati mullu juulis. Politsei leidis oma operatsiooni käigus ühest kuurortist üle 250 alaealise tüdruku. Mõnele neiule oli käele tätoveeritud omaniku nimi.

Tüdrukute pildid olid eraldi üleval ka kataloogis, kust siis rikkurid said endale sobivad valida. Neiud pidid osalema orgiatel, mis toimusid hotellides ja luksusjahtidel.

Campos Puellot süüdistatakse neidude palkamises ja klientidele vahendamises. Prokuratuuri teatel lõi äris kaasa ka üks süüdimõistetud narkoärikas, kes andis raha, et tüdrukud nii-öelda üles tuunida ehk vajadusel teha iluoperatsioone.

Juba aasta aega vahi all olnud Campos Puello ei eita, et taolise äriga tegeles, küll aga väidab, et alaealisi prostituutide hulgas polnud. "Mitte iialgi polnud alaealised seotud."

Kohtuprotsess jätkub ja otsus peaks tulema tänavu.