“Tal oli käsil närvesööv kohtuasi oma eksi K-Fediga, laste hooldusõiguse küsimuses, mida kippus võitma K-Fed. Britney oli eelkõige oma laste nimel võitlust pidava õnnetu ja ülekaalulise ema imidž ning seksist ja seksikusest asi kaugel,” leiab Irja Tähismaa.

Praegu on põngerjad turvaliselt oma isa Kevini juures ning Britney seksikus kui imeväel taastunud.

Angelina Jolie oli kunagi maailma kõige seksikam naine — ahvatlev, salapärane ja isegi ohtlik. Nüüd, kus tast aga järgemööda lapsi pudeneb, on ühtäkki kõigi silmad ta igipõlisel rivaalil Jennifer Anistonil.

Selge see, endale kümme aastat noorema kavaleri krabanud Jen on kahtlemata seksikam kui piimast tilkuvate rindadega Angie, rääkigu Brad mida iganes.

Eestlaste selle aasta seksiunelm on Raadio 2 saatejuht Heidy Purga. Ilus noor naine, vallaline ja lasteta. Aga kunagi unistasid eesti mehed ühest teisest Raadio 2 saatejuhist. Tema nimi oli Romi Erlach ning ta polnud sugugi vähemseksikam kui Heidy Purga.

Nüüdseks on seksikast Erlachist saanud kodune Hasa, kes on abielus ning kahe lapse ema ja ma arvan, et mitte ühelgi mehel (peale tema oma abikaasa mõistagi) ei tuleks pähe Romit millegi seksuaalsega seostada.

Samas on muidugi ka seksikaid emasid. Võtame või Anu Saagimi või Tõehetke-Liliti. Aga nemad ei eksponeeri end truude ja korralike naistena. Anu välgutab avalikel üritustel jalgevahet ja räägib, et on Ristomattit petnud, ning Lilit jättis tülika vääksu eksabikaasa Veigo hoolde, et Playboy meeslugejatele silmailu pakkuda.

Nad ei ole traditsioonilised abikaasad ja emad, nad annavad ka teistele meestele lootust, ja just see teebki nad seksikaks.

Kas Eve Kivi oleks seksikas, kui ta oleks mõne endavanuse, kuskil 70-aastase pässiga abielus? Näiteks Arnold Rüütliga. Ärge tehke nalja, eks. Ta oleks sellisel juhul umbes niisama seksikas kui Ingrid Rüütel. Eve on just seepärast seksikas, et ta on vallaline, ning kuna ta ei ole ka enda emadust ülemäära tähtsustanud, siis mehed näevad tas endiselt seda pahelist nunna, keda ta mängis filmis “Viimne reliikvia”.

Ehk siis, naised. Kõike ei saa” Sa saad olla kas eeskujulik abikaasa ja maaema või seksijumalanna. Kas Hera või Aphrodite, maine Eeva või neitsilik Maarja.

Imidž ei ole muidugi igavene nagu Britney keiss näitab, aga igal seksikaks jääda soovival naisel tasuks enne endast koos beebiga ninnu-nännu piltide teha laskmist kümme korda järele mõelda.