Samas jällegi, kui üks mu homosõber talle ühel olengul külje alla ujus ning meelal häälel uuris, et kas ta teab, kus võib sellisel hilisel õhtutunnil sushit süüa, siis oli Joao väga alarmeeritud…

Tahtis kohe peolt lahkuda, sest ta oli 100 protsenti kindel, et kutt üritas talle külge lüüa. Kummaline, kas pole? Lesbitsemine ok, pedetsemine õudne.

Kellele lähevad pedenaljad ilgelt hästi peale? Lauri Pedaja (poiss-?)sõber Artur ütles enda ja Lauri musipilte kommenteerides, et nad tahtsid oma musitamisega vaid naiste tähelepanu võita ning kiitis takka, et “pedenaljad lähevad naistele ilgelt hästi peale”.

Meie kõrgestiaustatud paavst Benedictus, kes hiljaaegu Vatikanis homoseksuaalsuse rängalt hukka mõistis, saaks säärastest sõnadest ilmselt šoki või viskaks isegi sussid püsti, vana mees nagu ta on.

Hüva, aga mis arvavad naised? Kui mõelda, millise innuga mõned mehed lesbišõusid jälgivad, siis võiks ju arvata, et naistele mõjub meeste õrnutsemine niisama erutavalt. Ja et kui mehed vaatavad enne seksi heal meelel pornokat, kus kaks naist üksteist ennastunustavalt lakuvad, siis ka kahe mehe suuseksi vaatamine peaks naised positiivselt pöördesse ajama.

Et siis mehed, kelle naine seksida ei taha. Viige ta Angelisse ning käskige piiluda kardinate taha. Kas nii?

Miskipärast on sedasi, et meil on kerge aktsepteerida vastassugupoole normist kõrvalekaldumist, aga enda sookaaslaste seksuaalsete normide eiramist kipume võõristama või koguni jälestama.

Tunnistan ausalt, et mul on palju geisõpru, aga mitte ühtegi lesbisõbrannat. Mu geisõbrad on meeldivalt erudeeritud ning nende seksuaalelu on turvaliselt abstraktne. Ma ei tea, kuidas nad “seda” teevad, ja see on hea, sest pardon, aga ma ei tahagi seda teada.

Lesbid mõjuvad häirivalt, nad on kuidagi liiga lähedal, ma suudan seda kõike liiga hästi ette kujutada.

Paavst ütles tegelikult välja selle, mida me, end heteroks kuulutanud heterod, salaja sisimas mõtleme. Et maailm oleks palju kenam ja korrastatum ning me tulevik tublisti puhtam ja kuivem, kui me kõik oleks heterod. Aga tough luck, me pole. Ilmselt.

Kui emma-kumma soo homoseksuaalsus meid vähimalgi määral erutab, siis ilmselt oleme kõik natuke homod ka!