…ning kui ümberringi on vaid üks ulgumine ja hammaste kiristamine, mille saatel Äripäev mõnuga kõik pankrotis ärimehed ja ettevõtted läbi nätsutab, siis inimene tahab ju ka midagi positiivset.

Ühiskonnas on nüüd enneolematul hulgal tööta jäänud mehi ja naisi, kel on lisaks painavale rahahädale palju vaba aega. On räägitud, et selle lisaaja võiks pühendada perele, abikaasale, lastele, vanaemale, vanaisale ja lemmikloomale…

Tõeliste väärtuste üles otsimisele ning tõe allika juurde jõudmisele, aga lubatagu küsida: kas tõelised väärtused maksavad pangalaenu? Kas tõe allikas ostab meile talvesaapad? Kas perele pühendatud aeg peletab näljatunde ning teeb lõpu kõhu korisemisele?

On aga üks töö, mille järele on alati nõudlus  — nimelt seksitöö. Seksi tahab inimene alati, ka siis, kui tal söögi jaoks raha ei jätku, ning kui Eesti saab kuulsaks kui maa, kus head ja odavat seksi on võimalik osta vabalt igalt tänavanurgalt, siis ei tule siia oma tengelpunga kergendama mitte ainult Soome vodkaturistid, vaid tiirased mehed üle maailma, ka ropprikkad araabia naftašeigid.

Selleks oleks aga hädasti vaja seksitöö seadustada. Saan aru, et mõte tööta jäänud naised ja mehed prostituutidena tööle rakendada ei ole eriti populaarne ühiskonna konservatiivsemate kihtide seas, kuid mõelgem praktiliselt!

Suurtel kaubanduskeskustel ei ole varsti enam vaatamata hiiglaslikele allahindlustele kliente ning kunagised kaubanduskatedraalid jäävad kurvalt tühjaks. Miks mitte ehitada nad ümber glamuurseteks lõbumajadeks või erootikapaleedeks?

Ega kõik nn seksitöötajad pea siis otsese seksiga tegelema, töötud näitlejad võivad anda striptiisietendusi, töötud ärimehed müüa lahedaid seksmänguasju ning töötud kirjanikud võivad inglise poissmeestele erootilisi muinasjutte või luuletusi ette lugeda.

Igatahes oleks säärane lahendus parem kui niisama nurgas kükitamine ning hingevärinal panga väljatõstmisteate ootamine.

Kodulaenuga hädasolijail oleks aga suurepärane võimalus oma kodud vähemasti osaliselt (nt üks korrus) lõbumajadeks muuta või nad eraettevõtjatest prostituutidele välja rentida. Inimestele jääks nende kodud alles — siin oleks mõtlemisainet, härrased poliitikud!