60-aastane Rolling Stone on käinud linade vahel maailma kõige seksikamate kaunitaridega nagu näiteks endised abikaasad Bianca Jagger ja Jerry Hall ning armukesed Marianne Faithful, Luciana Morad ja Sophie Dahl.

Samas ütles ta tavatult avameelses intervjuus Šveitsi ajalehele Blick, et on raske vastata “seksijumala” mainele, sest kui kõik arvavad, et sa oled sajandi parim armastaja, on iga naine esimese öö järel pettunud.

Mick tunnistas, et on olnud halb abikaasa ja märkis, et pole kunagi tahtnud monogaamset suhet. Ta ütles, et ei tahtnud olla truu ei Biancale ega Jerryle, aga et ta ei kavatse vastutusest kõrvale hiilida.

Mick ütles, et teda kirjeldavad tabavalt Jerry sõnad, kes ütles, et ta on suurepärane ja alati abivalmis, aga ei ole lihtsalt hea abikaasa.

Mick ütles ka, et ei räägi kunagi halba endiste armukeste kohta.

Härrasmees oskab tema sõnul elu mõnusid nautida neist rääkimata, aga paraku on temaga nii, et kui ta mõnelt peolt koos naisega lahkub, siis on fotod temast ja sellest naisest internetis üleval veel enne kui tema horisontaalgümnastikaga ühele poole saab ja järgmisel päeval teab kogu maailm, mis juhtus.