Sel pühapäeval hakatakse filmima Monoteatri etenduse avaklippi, mida näidatakse iga etenduse alguses sissejuhatava videona. Kuna „Isa“ peategelase abikaasal on saatuse tõttu neli varvast, otsib filmimeeskond julget naist, kes oleks ühel võttepäeval jalamodelliks. Näitleja anonüümsus on tagatud, sest kaadrisse satub vaid labajalg.

Jan Uuspõllu sõnul on etenduses liigutav hetk, kus peategelane viitab oma naise neljale varbale ning annab mõista, et see väike puudus muudab abikaasa tema jaoks veelgi armsamaks. „Tegemist on tõeliselt erakordse sooviga,“ lausus Uuspõld, kes otsib sobivat jalamodelli nii sotsiaalsete võrgustike kui ajakirjanduse kaudu.
 
Andrus Vaariku lavastatavas etenduses „Isa“ hakkavad paralleelselt mängima Jan Uuspõld ja Alo Kõrve. „Isa“ on jätk ja paariline Ürgmehele. Kui Ürgmees räägib mehe vaatenurgast ja kohandumistest maailmas, kus elavad ka naised, siis „Isa“ on näidend, kus käsitletakse perioodi, mil naine ja mees on juba mõnda aega koos eksisteerinud ja ühel päeval raputab nende idüllilist maailma uudis — me tahame vist saada last.
 
Soovijatel palutakse ühendust võtta e-posti aadressil kermes@monoteater.ee või telefoni 5069118.