Metro kirjutab, et möödunud laupäeval lendas seitse keskealist meest oma eralennukiga Suurbritanniast Prantsusmaale Marseille'i. Neil olid kaasas ka kolm 20ndates näitsikut, kellega lõbusalt aega veeta.

Seltskond oli broneerinud Marseille'is helikopterid, mis lennutaks nad edasi Cannes'is asuvasse villasse. Ühe allika sõnutsi oli reisi kulud katnud Horvaatia päritolu ärimees, kes tegutseb Suurbritannias finantsvallas ning kinnisvaraga.

Rikkurid lootsid, et saavad koroonakriisi mööda saata Prantsusmaal lõbutsedes ja rannamõnusid nautides. Paraku polnud nad arvestanud sellega, et praegu on ju piirid suletud.

Neid ei lubatud Marseille'i lennujaamas lennukist väljagi. Horvaat ütles lennukisse sisenenud politseinikele, et tal on raha, ehk leiaks lahenduse.

Korravalvurid ei võtnud seda kuulda ja kokkuvõttes tuli tagasi Suurbritanniasse lennata. Kuna tehniliselt keegi Prantsusmaa pinda ei puudutanudki (püsiti lennukis), siis trahvi piirangute rikkumise eest ei tehtud. Küll aga pidi horvaat katma kütusekulud ja helikopterite rentimise arve.