Kes ei teaks kuulsat kirjandus- ja filmikangelast Henry Higginsit, kes tegi lihtsast lilleneiust Eliza Doolittle’ist uhke suurilmadaami, keda lihane isagi lõpuks ära ei tundnud?

Armastuslugu ju iseenesest imeilus, ja ehkki Eliza vahepeal ühe Freddy-nimelise noormehega miilustas, tuli ta lõpuks ikka oma vana armsa Henry juurde tagasi. Aga kas nii umbes 50ne tuuris Henry ja tast aastakümned noorem Liza ka seksisid ja kui jah, siis kas hallipäine härrasmees jõudis oma särtsaka “tänavatüdrukuga” sängis sammu pidada?

Vormeliboss Flavio Briatore (58) uusim naine, itaalia showgirl Elisabetta Gregoraci (28) näiteks vastas ajakirja Hello pärimisele, et miks naised Flaviot ihaldavad, et Flavio on edukas mees, kel on palju mõju ja võimu, ning see teebki ta seksikaks.

Noored naised noolivad niisiis võimu, ehk siis mees võib ju olla pisut räsitud, aga kui tal on raha ja positsioon ning mõju ühiskonnas, siis on noor naine valmis sest osa saamise nimel ka hirmutavale vanusevahele läbi sõrmede vaatama.

“Ma armusin nii ära,” õhkas 50-aastane Jaan Toots Kroonikale, kui seal, nooruke Kati kaenla alt piilumas, viimati poseeris. 26-aastane Kati ei öelnud Jaani kohta midagi erilist, küll aga pildusid ta silmad kelmikaid sädemeid. Noh, kas mürame ka, Jaan, paistsid nad küsivat.

Hallinevate juustega vananev elumees Jaan, kel kena kõhukegi ette kasvanud, ei paistnud vähemasti selle intervjuu ja piltide põhjal olevat mees, kes oma naisega kohe pärast ajakirjaniku lahkumist sängi kargaks. Midagi näis olevat valesti.

Noor säravate silmadega naine ja veidi juba väsinud tuhmi pilguga mees, kel ei ole enam kaugeltki nii palju energiat kui ta noorel kaasal.

Energia! Kas seda käiski Kati Tartu noore ärimehe Marko Poki juures otsimas, kui nad Jaaniga lahus olid?

Ja kui jah, siis mis saab Jaanist ja Katist kümne-kahekümne aasta pärast, kui Jaan on valmis vanaisatuhvlid varba otsa tõmbama? Kas ta suudab siis oma noort naist rõõmustada või jääb lilleneiu Kati ainsaks rõõmuks taadike Jaanile tuhvlite kätte toomine, nagu seda tegi Eliza filmi “Minu veetlev leedi” lõpustseenis?