Pole ka ime, sest Anu näeb väga hea välja. Huvitav ainult, miks šeik arvas, et ta peab ühele veetlevale daamile mõnusa ajaveetmise eest tingimata raha pakkuma. Kas ta siis arvas, et muidu ei saaks või?

Või oi appi, viimati pidas ta meie bravuuritari prostituudiks, sest kui mees naisele seksi eest raha pakub, siis ta ilmselt arvab, et naise elukutse on seksi müümine.

Selle üle, miks Anu šeigile ära ütles, võib vaid spekuleerida. Mina arvan, et ilmselt oli mees kole, paks ja higine nagu need šeigid, eriti rikkad, ikka kipuvad olema, eriti kui nad veel kogu aeg leti peal külitavad. Küllap ta lihtsalt ei erutanud Anu. Oleks seal olnud mõni noor, muskliline šeik, oleks Anu ehk vähemalt õhtusöögi peale mõelnud.

Teise põhjusena tuleb muidugi arvesse see, et Anu lihtsalt solvus. Et mis raha? Pead mind miskiks prostituudiks või? Kui šeik oleks Anu viisakalt tantsule viinud ning alles pärast seda ettevaatlikult ettepaneku teinud, siis võinuks Anu ehk isegi teha näo, et mõtleb ettepaneku peale.

Kolmas võimalus on see, et Anu tahtis Ristomattile truu olla. Tema viimane intervjuu Iltalehtile, kus ta räägib, et on Ristot petnud, muidugi seab viimase variandi kahtluse alla, aga kes teab, äkitselt on Anu ja Ristomatti vahel taas armuleek süttinud.

Maksuline seks pole ropult rikaste šeikide silme läbi vaadatuna niisiis miski häbiasi. Küll aga tõstavad selle vastu valjuhäälset kisa need mehed, kelle kukrus vilistab tuul.

Nagu näiteks vaesed kirjanikud. Miks on see nii? Kaldun arvama, et noormeeskirjanik Sass Hennol, kes hiljuti prostitutsiooni vastu sõna võttis, kelkides, et põlgab lõbumajas käivaid mehi, on hulga vähem raha kui maailma kõige viletsamal šeigil.

Ja ta ei saaks kunagi Anu Saagimile seksi eest raha pakkuda. Sama lugu Toomas Verrevi alias Vändagängsteriga. Anu ei raiskaks talle isegi nii palju aega kui rikkale šeigile.

Ja vaene kirjanik ei saa ju öelda, et teate, ma ei osta seksi seepärast, et mul lihtsalt pole raha.

Kuradi häbi on ju sedaviisi öelda. Meeskirjanikel on küll mõned naisfännid, kes nende seksipõuda leevendavad, aga neile ei saa iga kord loota. Iga kord ei ole nii palju viina, et naisfännid oleks nõus meeskirjanikuga tasuta sängi hüppama. Ja vaene meeskirjanik peab sel juhul olema seksita.

Šeigil sellist muret ei ole. Kui ei ole nõus Anu, siis on nõus Nastja või Desiree. Iga mees, kes võib seksi osta, teeb seda, ja iga mees, kes seda ei või, mõistab seksiostjad hukka. Aga mitte seepärast, kallid sõbrad, et ta neid esimesi põlgaks. Hoopis seepärast, et ta on nende peale kade.