38-aastane jumestuskunstnik leidis oma esimese “doonori” juba 17-aastaselt ja tänu veidrale toitumisharjumusele on ta Brisbane’is küllaltki palju tuntust kogunud, kirjutab Independent.

Georgina imeb verd otse inimese haavalt ning enda sõnul naudib ta kõige rohkem vere “metallist maitset ja tekstuuri”. Teda erutab vere joomine väga ja kirjeldab seda kui pooltoore lihatüki söömist.

Tema ja näiteks Dracula vahe on aga selles, et Georgina “ohvrid” naudivad vere imemist väga — nad saavad sellest sama suurt naudingut kui naine ise!

Vanasti otsis Georgina mehi gootiklubidest ja vampiiripidudelt, kuid tänaseks päevaks on tal juba kaks aastat kestnud suhe. Tema peigmees Zamael oli Georgina kommetest esialgu küll üllatunud, kuid peagi lubas ta naisel ka oma verd juua.

Georgina kasutab hõlpsasti vere imemiseks žiletti, millega ta naha sisse haava lõikab. Inspiratsiooni on ta ammutanud populaarsetest raamatutest ja sarjadest nagu “True Blood” ja “Twilight”, kuid tema sõnul pole vampiiri elu üldse nii tume ja müstiline kui see kõlab.