Nate Roman saabus 15.mai õhtul oma algkooliealise pojaga koju ja avastas, et maja hoovipoolne uks oli lukust lahti. Kuna tal endalgi ununes see vahel lahti, ei arvanud ta asjast esiti midagi, ent tuppa astudes oli võimatu mitte märgata seda, et kõik toad olid korda seatud ja lõhnasid tugevatoimelise puhastusvahendi järele, samuti olid piinlikult puhtaks imetud kõik vaipkatted.

Mehe sõnul tekitas eriti õõnsa tunde see, et ka ülemisel korrusel asuvad magamistoad, kus veel hommikul oli valitsenud tõeline korralagedus, olid piinlikult sätitud ja lapse mänguasjadki voodi peal reas. Nagu sellest oleks veel vähe, avastas mees mõlemast tualettruumist hoolikalt volditud WC-paberist roosid.

Otseloomulikult kutsus Roman viivitamatult politsei, kes maja põhjalikult läbi otsisid ja naabrid üle kuulasid. Paraku sissetungijat ei leitud ja kuna keegi polnud midagi kuulnud ega näinud ning ükski ese polnud puudu või katki, polnud politseinikel veidra murdkoristusjuhtumiga rohkem midagi ette võtta.

Veelgi pentsikum on, et maja valvesüsteem oli 90 minutiks deaktiveeritud, mis tähendab, et koristaja oli suutnud terve maja puhtaks teha kõigest pooleteise tunniga. Küll aga oli üks ruum jäänud mehe suureks kurvastuseks koristamata — köök oli endiselt täpselt sama räpane kui varem.

Kuigi Nate Romanil oli puhta maja üle väga hea meel, pole tema sõnul miskit parata, et siiani tekib kapiuksi avades kõhe tunne ja hirm, et midagi ohtlikku on siiski kuhugi peidetud. Kõik lukud on nüüdseks samuti vahetatud.