Tšehhitar Ivana Trumpi vahetas üsna kähku välja noorem ja siledam Marla Maples ning kui Marla nii noor ja sile ei olnud, siis platseerus tema kohal Donaldi käevangus nooruke sloveenlanna Melania Knauss.

Donald Trumpi ja Melania Knaussi pulmapäeva krooniks oli fotosessioon maailma prestiižseimas moeajakirjas Vogue ning kirsiks tordil oli kahtlemata sellesama Vogue’i esikaas, millel võis näha ei kedagi muud kui Donald’i värsket abikaasat Melaniat, kelle Christian Diori pruutkleit maksis ei rohkem ega vähem kui 200 000 dollarit.

Kas vähetuntud sloveeni iludus võinuks Vogue’i esikaanest ja kallist kleidist undki näha, kui tal poleks õnnestunud endale krabada The Donald’it?

Meie donaldid armastavad oma väljavalituid presenteerida Kroonikas. Just Kroonikas sai alguse selliste vähetuntud kaunitari nagu Kristel Asmeri tähelend. Üks täiesti tavaline blond ja rinnakas näitsik abiellus tähtsa ja rikka mehega ning oli korraga ka ise lõpmatult tähtis.

Teine Kristel, kes tänu tähtsale ja rikkale mehele samuti seltskonnaajakirjanduse veergudele pääses, on Tullio Libliku armuke ja lapse ema Kristel Klimov.

Ei Toivo ega Tullio pole klassikaliselt ilusad mehed; võiks isegi nentida, et nad meenutavad pisut hella südamega kellameest Quasimodot romaanist “Jumalaema kiriku kellamees”.

Siin tõusetub muidugi üks küsimus. Nimelt, kui Toivo ja Tullio poleks mitte need, kes nad on, ehk siis ropprikkad ärimehed, vaid hoopistükkis ruudulise särgi ja masinaõlist määrdunud kätega traktoristid.

Et kas Kristelid oleks ka sellisel juhul nende sängi kippunud. Või pigem nende karuste embuste ning masinaõliste kämmalde eest kabuhirmus põgenenud?

Ja ma tahaks näha naisterahvaid, kes oleksid nõus paljude teiste ülekaaluliste ja eemaletõukavalt kummaliste meestega seksima, kui viimased poleks miljonärid… Näidake mulle neid ning ma tõstan glögiklaasi ja ütlen, et imesid sünnib!