72-aastane Alvin McCallister läks kalale, kuid eksis ära. Kaks nädalat hiljem leiti ta väikselt kiviselt saarelt, mis asub 320km kaugusel lähimast rannikust, vahendab World News Daily.

Kuigi tänaseks arstid enam härra elu pärast ei muretse, siis alguses oli olukord päris tõsine. Päästjad leidsid eest hallutsinatsioonide käes vaevleva ja raskes vedeliku puuduses kannatava kalamehe. Lisaks oli mees söönud tundmatuid merekarpe, mis organismile veel omajagu veidrat mõju avaldasid.

Kergete hallutsinatsioonide käes vaevleb McCallister veel tänaseni, kuid mäletab selgelt, kes saarel teda elus hoidsid. Mees rääkis oma vennale, et tõelise abikäe olid ulatanud merineitsid, kes teda hiljem eriti rängalt vägistasid.

Arstide sõnul on mehel küll füüsilisi vigastusi näha, kuid nende põhjuseks räägitud lugu on väheusutav. "Hr. McCallisteril on tõepoolest suguelundite ja päraku piirkonnas veidraid vigastusi ja põletikku, kuid on väga vähe usutav, et teda oleks seksuaalselt kuritarvitanud elusad mereelukad. Tõenäoliselt on need ise tekitatud."

Arstide sõnul peaks mees juba järgnevate nädalatega täielikult tervenema.