Naise suureks üllatuseks arreteeriti ta eelmisel aastal peale elukaaslaselt abi palumist, vahendab Daily Mail.

Sanders selgitab, et abikaasa Michael tegeles kulturismiga, mistõttu veetis enamuse oma ajast jõusaalis. Naise ainus soov oli, et mees aitaks puhastada rõduuksi, võtaks tolmuimejaga ning käiks vähem trennis ja kulutaks sellele ka vähem raha.

Asja tegi veelgi hullemaks tõsiasi, et mees tarvitas steroide, mis tõmbas paari voodielu masendavalt madalale. Liiga musklis keha katsumine ei olnud see, millest proua Sanders unistanud oli. "See oli nagu triikimislaua kallistamine."

Kahe lapse emale esitati süüdistus "kontrolliva käitumise" eest ning ta veetis tervelt 17 tundi arestimajas. Naise juhtum vabastati enne kohtuniku selgumist, talle määrati kaheks aastaks lähenemiskeeld ning praegu tegeleb paar abielu lahutamisega.

Valerie ja Michael kohtusid 2012 aastal ning abiellusid 2014. aastal. Vaid kuus kuud peale laulatust langes mees enda sõnul depressiooni ning tal tekkisid suitsiidsed mõtted. "Ma lihtsalt ei suutnud seda pidevat näägutamist enam taluda."

2018. aastal rääkis Michael tööl, et kodune olukord on ta mõtted morniks ning masendavaks sundinud. Järgmine päev ilmus politsei trepile ja abikaasa arreteeriti.

"Kontrolliv käitumine" pandi kuritööna kirja alates 2015. aastast. "See on ennekuulmatu," ahastas Valerie. "Need seadused tehti, et aidata suhtes kannatavaid inimesi, mitte, et karistada näägutavaid naisi."